Hurtigbagt æblestang
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Æltet dej:
Mel og bagepulver sigtes sammen. Salt og sukker tilsættes. Koldt smør hakkes i. Æg og mælk piskes sammen. Lidt heraf gemmes til pensling. Resten æltes i melet. Dejen rulles ud i 1 cm’s tykkelse til en aflang flade, der deles på langs. Smør, sukker og vaniljesukker røres sammen og smøres ud i en stribe midt på hver dejstrimmel. Æblesnitter lægges på. Dejen foldes sammen om fyldet, pensles og drysses med sukker og hakkede mandler. Æblestængerne lægges på smurt plade og bages i forvarmet ovn ca. 20 min. ved 225 grader C. |
|
Opskriften er vist 36058 gange,
og udskrevet 1330 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Kirstine - 2010-04-20 16:34:28 Tip: Læg dejen mellem to stykker bagepapir når du ruller den ud. Lad dejen blive på det ene stykke bagepapiret mens du skærer den på langs, lægger fyld i og lukker den sammen. Når stangen er fin og rund kan bagepapiret foldes til siden og bages - stadig på bagepapiret. Det sparer absolut det meste griseri. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne