Hurtigbagt æblestang
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æltet dej:
Mel og bagepulver sigtes sammen. Salt og sukker tilsættes. Koldt smør hakkes i. Æg og mælk piskes sammen. Lidt heraf gemmes til pensling. Resten æltes i melet. Dejen deles i 2 og rulles ud hver for sig i ca. 5 mm tykkelse og ca. 30x15 cm. aflang flade. Smør, sukker og vaniljesukker røres sammen og smøres ud i en stribe midt på hver dejstrimmel. Æblesnitter lægges på. Dejen foldes sammen om fyldet, pensles med den overskydende mælk/æg blanding og drysses med sukker og evt. mandelflager. Æblestængerne lægges på bageplade beklædte med bagepapir og bages på midterste rille ved 225 grader C. alm. ovn ca. 18 min. Tips: Gør en borplade fugtig og læg et stykke vitawrap herpå. Rul dejen ud på dette og brug vitawrapppen til at folde dejen ind over æblerne. |
|
Opskriften er vist 36244 gange,
og udskrevet 1340 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne