Æbler i slåbrok 02
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Butterdejen rulles ud i 2 mm’s tykkelse og deles i 4 kvadrater. Æblerne skrælles. Kernehuset bores ud. Æblerne fyldes med sukker, kanel og smør og stilles på dejen, der foldes sammen om æblet. Æblerne stilles på smurt plade med dejfolderne ned mod pladen, pensles og drysses med sukker. Bagetid: 20-50 min. - afhængig af æblernes størrelse og fasthed - ved 200 gr. Store æbler bages længere ved lavere temperatur - 175 gr.
|
|
Opskriften er vist 14016 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne