Sellerimos
Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri Indsendt : Red : |
|
|
Der lægges en rist i bunden af en stor gryde, brug evt. et friturenet.
Læg det udskårne kød på risten, og hæld vandet i gryden.
Kødet dampes ved svageste varme, ca. 2 1/2 time.
Pas på det ikke brænder på. Tilsæt evt. lidt mere vand. Kødet skal let kunne løsnes fra benene. Skær de skrællede kartofler og den rensede selleri i tern, og kog dem møre i en gryde. Tilsæt IKKE salt. Slå kogevandet fra og pisk grøntsagerne til mos. Tilsæt creme fraiche, mosen må ikke blive for lind. Smag til med salt, peber og muskat. Tilsæt til slut en god klat fedtstof og server mosen til kødet. |
|
Opskriften er vist 20622 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne