Sellerimos

Sellerimos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Mos

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.melede kartofler
750 g.selleri
0.5 bægercremefraiche
 salt
 Peber
 Muskatnød, stødt
 smør eller margarine
 
Opskrift:
Der lægges en rist i bunden af en stor gryde, brug evt. et friturenet. Læg det udskårne kød på risten, og hæld vandet i gryden. Kødet dampes ved svageste varme, ca. 2 1/2 time.

Pas på det ikke brænder på. Tilsæt evt. lidt mere vand. Kødet skal let kunne løsnes fra benene.

Skær de skrællede kartofler og den rensede selleri i tern, og kog dem møre i en gryde. Tilsæt IKKE salt.
Slå kogevandet fra og pisk grøntsagerne til mos.

Tilsæt creme fraiche, mosen må ikke blive for lind. Smag til med salt, peber og muskat. Tilsæt til slut en god klat fedtstof og server mosen til kødet.





karakterer:
Opskriften er vist 20589 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu