Æblepie
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Mørdej:
dejen æltes sammen og rulles ud på melstrøet bord. En smurt tærteform beklædes med halvdelen af dejen, der prikkes og forbages ca. 10 min. ved 200 gr. Æblemosen lægges på. Resten af dejen skæres til og lægges over som låg. Prikkes, så dampen fra æblerne kan slippe ud. Tærten bages derefter ca. 30 min. ved 200 gr, til overfladen er gylden. Drysses med sigtet flormelis og serveres lunken med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 24809 gange,
og udskrevet 652 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (27 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-09-01 13:06:18 jeg synes også dejen blev meget tør og har kommet 1 spsk i extra da jeg ikke kunne samle den. nu er den i ovnen og glæder mig til at smage den. bager-børge - 2005-01-01 01:01:01 den er god men det passer ikke med antal gram mel Line - 2005-01-01 01:01:01 Den er super god med kanel og meget nem at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne