Æblepie

Æblepie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
250 g.hvedemel
0.25 tsk.bagepulver
150 g.smør eller margarine
50 g.sukker
1 æg
 
 Fyld:
 æblemos af 500 g æbler
 sukker efter smag
 evt. kanel, Muskatnød eller ingefær
 
Opskrift:
Mørdej:
dejen æltes sammen og rulles ud på melstrøet bord. En smurt tærteform beklædes med halvdelen af dejen, der prikkes og forbages ca. 10 min. ved 200 gr. Æblemosen lægges på. Resten af dejen skæres til og lægges over som låg. Prikkes, så dampen fra æblerne kan slippe ud. Tærten bages derefter ca. 30 min. ved 200 gr, til overfladen er gylden. Drysses med sigtet flormelis og serveres lunken med flødeskum.





karakterer:
Opskriften er vist 24809 gange,
og udskrevet 652 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-09-01 13:06:18
jeg synes også dejen blev meget tør og har kommet 1 spsk i extra da jeg ikke kunne samle den. nu er den i ovnen og glæder mig til at smage den.

  -   2005-01-01 01:01:01
den er god men det passer ikke med antal gram mel

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er super god med kanel og meget nem at lave