Kanellagkage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Rørt dej:
Ingredienserne røres sammen i den nævnte rækkefølge og fordeles i 3 smurte lagkageforme. Bagetid: ca. 10 min. ved 225 gr i forvarmet ovn. De afkøles på rist og lægges sammen med æblemos tilsat rom og hakkede mandler. Kagen dækkes med letsødet flødeskum og drysses let med kanel. |
|
Opskriften er vist 26353 gange,
og udskrevet 414 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne