Æblekrabber
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Dejen rulles ud på melstrøet bord i 1 mm’s tykkelse, skæres med klejnespore i firkanter på 6 x 6 cm og pensles med æg. Midt i hver firkant lægges 1/2 tsk. æblemos. Dejen foldes over til en trekant, der pensles med æg og drysses med tesukker. Kagerne stilles på smurte plader, som sættes i forvarmet ovn.
Bagetid: ca. 15 min. ved 185 gr. |
|
Opskriften er vist 10942 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne