Friisenborgkage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Rørt dej:
margarinen røres blød. Sukkeret drysses i. Hele æg tilsættes, ét ad gangen. Mel, bagepulver og vaniljesukker sigtes sammen og blandes i. Mælken røres i til sidst. Æblerne skrælles og deles. Kærnehuset skæres bort. Æblerne skæres i småstykker, der blandes i dejen sammen med rosinerne. Dejen fyldes i en smurt 1 1/2 l sandkageform, der sættes i kold ovn. Bagetid: ca. 1 time ved 185 gr. |
|
Opskriften er vist 7195 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne