Salat med grillede, marinerede skinkestrimler
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Højtid: Skt. Hans Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skinkestrimler marineres i min. 30 min. i en blanding af tomatpuré, olivenolie, akaciehonning, hvidvinseddike, finthakket salvie samt salt og peber, hvorefter de grilles 2-3 min. på hver side.
Salat og grøntsager skylles grundigt, tørres og rives/skæres i mindre stykker og blandes med de grillede skinkestrimler.
|
|
Opskriften er vist 25103 gange,
og udskrevet 353 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-09-20 23:15:02 Som det ses så brugte vi grillpande i stedet for åben grill, for skinkestrimler vil nemt kunne falde igennem risten og ned i kullene. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne