Kyllingesalat med salattern og kalkunbacon

Kyllingesalat med salattern og kalkunbacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - FjerkræSalat

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet

HøjtidSkt. Hans

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
280 g.kyllinge-inderfileter
1 pk.kalkun bacon
1 icebergsalat
½ bk.Rucolasalat
10 cherrytomater
10 soltørrede tomater
½ bægerMinimum Salat-tern naturel
 
 Dressing:
2 spsk.olivenolie
4 spsk.hvidvinseddike el. lys balsamico
1 spsk.dijonsennep
 havsalt
 friskkværnet sort peber
 evt. en knivspids rørsukker
 
Opskrift:
Kyllingen krydres med salt og peber og grilles på grill eller grillpande. Skæres evt. ud i mindre stykker.

Baconen skæres ud i mindre strimler og steges i ovnen på bagepapir i 10 - 15 min. ved 200 grader eller på grill.

Salaterne skylles og tørres grundigt. Iceberg rives i mindre stykker og blandes med rucola. Cherrytomaterne skylles og halvereres.

De soltørrede tomater skæres i strimler.

Alle ingredienserne vendes sammen, og Minimum Salat-tern drysses over.

Dressingen blandes/piskes og hældes over salaten eller serveres ved siden af i en lille portionsskål.

Tips:

Dressingen kan gøres "blødere" ved at piske fromage frais i.





karakterer:
Opskriften er vist 23036 gange,
og udskrevet 699 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad er det for salat tern der skal bruges, er det feta ost eller?