Kyllingesalat med salattern og kalkunbacon
Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet Højtid: Skt. Hans Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingen krydres med salt og peber og grilles på grill eller grillpande. Skæres evt. ud i mindre stykker.
Baconen skæres ud i mindre strimler og steges i ovnen på bagepapir i 10 - 15 min. ved 200 grader eller på grill. Salaterne skylles og tørres grundigt. Iceberg rives i mindre stykker og blandes med rucola. Cherrytomaterne skylles og halvereres. De soltørrede tomater skæres i strimler. Alle ingredienserne vendes sammen, og Minimum Salat-tern drysses over. Dressingen blandes/piskes og hældes over salaten eller serveres ved siden af i en lille portionsskål. Tips: Dressingen kan gøres "blødere" ved at piske fromage frais i. |
|
Opskriften er vist 23036 gange,
og udskrevet 699 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer jens-olav - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er det for salat tern der skal bruges, er det feta ost eller? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne