Grillede, marinerede medaljoner med pestokartofler
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : Red : |
|
|
Marinaden blandes, og medaillonerne lægges ned i denne, så de er helt dækkede, i minimum en time, før de grilles.
Medaillonerne grilles 2 - 5 min. på hver side, alt efter hvor varm grillen er. Kartoflerne koges, afkøles, pilles og skæres i skiver.
Ingredienserne til pestoen blendes, og kartoffelskiverne vendes i.
Retten serveres med en god blandet salat. Pestoen fra kartoflerne fungerer fint som dressing til salaten.
|
|
Opskriften er vist 17827 gange,
og udskrevet 435 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne