Kalvekoteletter på grill med ovnbagte sommergrøntsager

Kalvekoteletter på grill med ovnbagte sommergrøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kalvekoteletter
 Frisk timian
 Olivenolie
 salt
 peber
6 mellemstore halverede tomater
2 peberfrugter i store tern (rød & gul)
2-3 løg i både
3 spsk.olivenolie
0.5 tsk.groft salt
2 fedhvidløg, knust
1 spsk.frisk timian eller 1 tsk. tørret
200 g.majsgryn
7.5 dl.vand
1 tsk.salt
0.75 dl.fintrevet parmesanost
 Olivenolie
 
Opskrift:
Grillstegt polenta:
Kom majsgrynene i kogende vand under kraftig omrøring. Lad det koge i 10 min. ved meget svag varme under omrøring. Krydr med salt, rør parmesanosten i og kom det i en smurt springform. (Kan evt. laves dagen før).

Skær polentaen i 8 "lagkagestykker", når den er helt kold. Pensel med olivenolie og grill ca. 2 min. på hver side, til den er sprød.

Ovnbagte sommergrøntsager:
Læg grøntsagerne i et smurt ovnfast fad, dryp med olivenolie og krydr med salt, hvidløg og timian. Bag grøntsagerne i ovnen ved 150°C i ca. 11/2 time.

Kalvekoteletter:
Dup koteletterne med køkkenrulle og pensel med olivenolie. Brun hurtigt koteletterne på en meget varm grill. Indstil risten således at afstanden til gløderne er 5 cm. Krydr koteletterne med lidt frisk timian, salt og peber og grill dem ca. 3 min. på hver side. Lad dem hvile mens polentaen grilles.

Server Kryddersmør og salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 30510 gange,
og udskrevet 615 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu