Kalvekoteletter på grill med ovnbagte sommergrøntsager
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Grillstegt polenta:
Kom majsgrynene i kogende vand under kraftig omrøring. Lad det koge i 10 min. ved meget svag varme under omrøring. Krydr med salt, rør parmesanosten i og kom det i en smurt springform. (Kan evt. laves dagen før). Skær polentaen i 8 "lagkagestykker", når den er helt kold. Pensel med olivenolie og grill ca. 2 min. på hver side, til den er sprød. Ovnbagte sommergrøntsager: Læg grøntsagerne i et smurt ovnfast fad, dryp med olivenolie og krydr med salt, hvidløg og timian. Bag grøntsagerne i ovnen ved 150°C i ca. 11/2 time. Kalvekoteletter: Dup koteletterne med køkkenrulle og pensel med olivenolie. Brun hurtigt koteletterne på en meget varm grill. Indstil risten således at afstanden til gløderne er 5 cm. Krydr koteletterne med lidt frisk timian, salt og peber og grill dem ca. 3 min. på hver side. Lad dem hvile mens polentaen grilles. Server Kryddersmør og salat til. |
|
Opskriften er vist 30510 gange,
og udskrevet 615 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne