Grillstegte Napolisteaks med lemon-chili pesto
Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Marinade:
Pisk/blend ingredienserne til marinaden grundigt sammen (olie, hvidløg, citronsaft). Lemon-chili pesto: Blend 1 dl. af marinaden med persille, reven citronskal, chili samt salt og peber til pestoen grundigt sammen og smag til med salt og peber. Napolisteaks: Tænd grillen. Pensel kødet med 2 spsk. marinade. Lad det trække tildækket 30 min. i køleskab. Bland kogt spaghetti skyllet i koldt vand med 1/2 dl marinade og hakket persille. Smag til med salt og peber. Del peberfrugterne i kvarte på langs og fjern kernerne. Grill peberfrugterne på skindsiden til skindet er sort. Kom dem i en plastpose i 5 min. Træk skindet af, skær peberfrugterne i tynde strimler og vend dem i 1/4 dl marinade. Grill kødet 1 min. på hver side på en meget varm grill. Fordel kødet på tallerkenerne sammen med lidt rucolasalat, dryp med lemon-chili pesto. Server peberfrugt samt pasta til, drys med parmesanost. |
|
Opskriften er vist 19750 gange,
og udskrevet 498 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-07-03 14:02:23 venøsteaks kan bruges i stedet anonym - 2021-06-25 16:34:24 Okay så det er fra Kalv, men hvilken udskæring og hvad gør det til en Napolisteak? bestemte krydderier eller?? anonym - 2005-01-01 01:01:01 Det skulle være fra kalv anonym - 2005-01-01 01:01:01 Napolisteaks !!! Er det ko-gris-kalv eller ??? og hvilken udskæring. Lyder ellers rigtig lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne