Grillede Black Tiger rejer med grøn salat
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De optøede rejer lægges i marinaden af citronsaft, chilisauce, hvidløg, salt og peber i min. en halv time, inden de grilles på grill eller grillpande.
Icebergsalaten skylles, tørres og rives/skæres i mindre stykker. Rødløget skæres i tynde både, agurken skæres i korte stænger, og radiserne skæres i kvarte. Salaten blandes, og rejerne lægges i. Dressingen blandes og hældes over salaten eller serveres i små portionsskåle ved siden af. |
|
Opskriften er vist 44923 gange,
og udskrevet 1227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-01-15 15:47:09 Stegetiden kommer jo an på hvor varm din grill er, og hvor tæt du har risten på gløderne, men de skal have kort tid mere efter de har skiftet farve. Vi brugte grillpande på billedet, og hvis du bruger havegrill vil jeg råde til at sætte rejerne på spyd, så de ikke ryger gennem risten. jesper - 2005-01-01 01:01:01 ingen stegetid |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne