Persisk yoghurtsuppe
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Persien Indsendt : Red : |
|
|
Kikærterne koges i vand tilsat salt 30-40 min.
Hakkekødet og det hakkede løg æltes sammen med salt og peber. Kødet formes til små kødboller på størrelse med en stor hasselnød. Vandet sættes over, bouillonterningen tilsættes (suppen må gerne være ret salt da der skal 1 l yoghurt i). I vandet kommes ris og små kødboller. Suppen koger til risen er mør, ca. 20 min. Derefter kommes kikærterne i og suppen koger ca. 5 min. Så kommes forårsløg og evt. spinat i, det koges med indtil grøntsagerne er faldet sammen. Til sidst tilsættes yoghurt. Nu er det vigtigt at suppen IKKE kommer til at koge, da den så vil skille og komme til at smage surt. Smag suppen til med salt/bouillon. Serveres med varme flutes til. |
|
Opskriften er vist 17739 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Lea M - 2005-01-01 01:01:01 Dette er en utrolig lækker suppe. Især med græsk eller tyrkisk yoghurt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne