Grillede laksesteaks med aspargessalat
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Laksesteaks overhældes med limesaft og krydres med salt og peber, hvorefter de grilles ca. 3 min. på hver side.
Rucola skylles og blandes med rødløg i tynde både, halve cherrytomater, små broccoli buketter og friske asparges i 3 cm lange stykker. Dressingen blandes og serveres til salaten. |
|
Opskriften er vist 64837 gange,
og udskrevet 2010 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Leoness - 2009-12-22 20:20:37 Tilføj lidt dijon sennep til dressingen. Det giver lidt 'bid' i smagen og passer godt til rucola. Per - 2008-12-07 10:08:09 På billedet har vi brugt en kold kajun kartoffelsalat som ekstra tilbehør |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne