Grillede Black Tiger rejer med ananas og chili
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marinaden røres sammen af kokosmælk, presset hvidløg, rosmarin og hakket rød chilipeber.
Rejerne tøes op og pilles, marineres 1/2 time i køleskabet. Ananas skæres i 2x2 cm. tern. Rejer og ananas sættes skiftevis på træspyddene. Grilles i ca. 10 min. ved middel varme. Serveres rygende varme med mangochutney, ristet kokos, salat og evt. en creme fraiche-dressing tilsmagt med karry, ananassaft, salt og peber. Tips: (Beregn 8-10 pr. person hvis retten serveres som hovedret ellers 4-5 rejer pr. person) |
|
Opskriften er vist 63231 gange,
og udskrevet 2013 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (15 stemmer) |
|
Kommentarer tøzen - 2011-10-28 10:14:41 det ser lækkert ud ingen tvivl den skal prøves |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne