Vanille Cremeis

Vanille Cremeis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Is på ismaskine

Hovedingrediens : Krydderurter - Vanille

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.Fløde
3 heleÆg
2 Æggeblommer
0.5 Vaniljestang
65 g.sukker
 
Opskrift:
De hele Æg og Æggeblommerne piskes kraftigt med Sukkeret.

Fløden (1/2 Piskefløde og 1/2 Sødmælk, 2/3 Piskefløde og 1/3 Sødmælk kan anvendes) koges med den flækkede Vanille i 10 Min. og hældes i det sammenpiskede Æg og Sukker.

Alt hældes nu tilbage i Gryden og piskes igen, indtil det staar på Kogepunktet. Cremen hældes hurtigt og under stadig piskning igennem en Sigte og piskes atter, til den er kold. Herefter frysning.

Tips:

Til Vanille Cremeis kan, naar Cremen er frossen, tilsættes raa Frugt, f.Eks. knuste Jordbær, Hindbær el. lign. Hvis Frugten er syrlig, maa Sukker tilsættes efter Smag. Hvis Cremeisen ikke nedpakkes efter frysning i Maskine, bør Frugten først tilsættes Cremen lige før Anretning.





karakterer:
Opskriften er vist 29715 gange,
og udskrevet 443 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-04-05 13:48:01
Man kan ikke bruge piskefløde, hvis den skal køres på maskine, så "gryneer den" - Fedtet i fløden bliver til smør Brug derfor fløde 13% (kaffefløde) eller sødmælk