Vanille Cremeis
Hovedingrediens : Krydderurter - Vanille Indsendt : Red : |
|
|
De hele Æg og Æggeblommerne piskes kraftigt med Sukkeret.
Fløden (1/2 Piskefløde og 1/2 Sødmælk, 2/3 Piskefløde og 1/3 Sødmælk kan anvendes) koges med den flækkede Vanille i 10 Min. og hældes i det sammenpiskede Æg og Sukker. Alt hældes nu tilbage i Gryden og piskes igen, indtil det staar på Kogepunktet. Cremen hældes hurtigt og under stadig piskning igennem en Sigte og piskes atter, til den er kold. Herefter frysning. Tips: Til Vanille Cremeis kan, naar Cremen er frossen, tilsættes raa Frugt, f.Eks. knuste Jordbær, Hindbær el. lign. Hvis Frugten er syrlig, maa Sukker tilsættes efter Smag. Hvis Cremeisen ikke nedpakkes efter frysning i Maskine, bør Frugten først tilsættes Cremen lige før Anretning. |
|
Opskriften er vist 29715 gange,
og udskrevet 443 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-04-05 13:48:01 Man kan ikke bruge piskefløde, hvis den skal køres på maskine, så "gryneer den" - Fedtet i fløden bliver til smør Brug derfor fløde 13% (kaffefløde) eller sødmælk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne