Bondepige med Slør
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De skrællede ituskårne Æbler koges til en ikke for tyk Grød med eller uden vand.
Sukkeret (50 g.) tilsættes.
Det revne brød ristes på en forud ophedet Pande, indtil det er tørt, hvorefter Smør og Sukker omrøres heri, og det tages først af Panden, når det er koldt og sprødt. Grød, Brød og Syltetøj lægges lagvis i en Glasskål og pyntes med Flødeskum. |
|
Opskriften er vist 182831 gange,
og udskrevet 2844 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Claus - 2022-07-12 16:01:00 - 2016-05-01 02:40:46 Jeg forstår ikke de her opskrifter på Bondepige med Slør. Det er allesammen æblekager, men der har da aldrig skullet æbler i denne dessert. Man bruger revet rugbrød, sukker, chocolade og flødeskum. Det er alt. Ingen æbler. Det er IKKE en æblekage!!!<BR> <BR> Svar: Jeg forstår ikke din opskrift? "Bonde med slør" er en utrolig gammel opskrift der særdeles blev brugt tit på landet blandt godtfolket. Chokolade var ikke en del af opskriften da den lokale befolkning ikke havde adgang til så dyr en vare. Revet dansk frugt eller henkogt frugt er det man normalt brugte. anonym - 2016-05-01 02:40:46 Jeg forstår ikke de her opskrifter på Bondepige med Slør. Det er allesammen æblekager, men der har da aldrig skullet æbler i denne dessert. Man bruger revet rugbrød, sukker, chocolade og flødeskum. Det er alt. Ingen æbler. Det er IKKE en æblekage!!! bjarne - 2012-05-08 17:21:08 jeg kom ymerdrys i i stedet for rugbrød. det virker fint conni - 2011-09-18 19:52:25 tak for opskriften heldigt den kom i dag skal servere den i morgen for 4 tøser er sikker på den er god. Bolette - 2011-07-04 13:59:18 SUPER LÆKKER DESSERT! Den kan stærkt anbefales! ;o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne