Æblekage (Dessert)
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Æblerne vaskes, skrælles, skæres i ensartede tynde skiver og koges til grød, med eller uden vand, eftersom de er mere eller mindre saftige, derefter tilsættes halvdelen af sukkeret.
Smørret smelte, rasp, revet rugbrød eller havregryn og resten af sukkeret blandes og omrøres i det smeltede smør, til det er lysebrunt. En kageform med løs bund smøres godt; deri lægges lagvis brød, æbler, syltetøj eller saft og så fremdeles, således at det sidste lag bliver brød; det hele trykkes fast sammen, vendes og pyntes med flødeskum. I stedet for at koge æblerne, kan man rive eller raspe dem på råkostjern, og man anvender da kun ca. 1/2 kg. æbler. |
|
Opskriften er vist 31398 gange,
og udskrevet 464 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Anonym - 2010-04-30 15:22:59 Hvor stor bliver den? Maria - 2005-01-01 01:01:01 Det er en rigtigt god opskrift .. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne