Rugbrødscreme
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød Indsendt : Red : |
|
|
Fløde, vanille, æg og sukker koges til creme, hvorefter den udblødte, opvredne husblas tilsættes. Cremen afkøles, og det revne rugbrød røres i. Det hele hældes over en tyk frugtkompot, helst rabarber, og når deserten er kold, pyntes den med flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 10000 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Sjipsjap - 2008-02-23 21:17:42 lidt mangelfuld i starten... hvad skal man gøre for at få det til at blive til creme? hvor længe skal den koge? skal den halve stang vamilie blive i cremen? hvis ikke, hvornår skal den så op? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne