Romfromage 02

Romfromage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rom

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Romfromage 02, billede 4 Romfromage 02, billede 1 Romfromage 02, billede 2 Romfromage 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
3 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
45 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
3 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Rom 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Husblasen udblødes og smeltes. Æggeblommerne røres hvide med sukker. Æggehvider og fløde piskes hver for sig.

Rommen hældes i de rørte æggeblommer, derefter tilsættes den lunkne husblas i en tynd stråle og til sidst den stivpiskede fløde og de stivpiskede æggehvider. Der omrøres jævnligt med stor forsigtighed, indtil fromagen begynder at stivne. Da hældes den hurtigt i en glasskål, flade portionsglas eller bægre.

Fromagen kan pyntes med flødeskum, eller man kan hertil servere en lunken rød frugtsauce, men man må da helst anrette fromagen i en glasskål.

Tips:

Man kan i romfromagen tilsætte 1 dl. piskefløde mere og tage 1 æg mindre, men man må da helst tage 1 blad husblas mere end andgivet ovenfor.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Romfromage

karakterer:
Opskriften er vist 40870 gange,
og udskrevet 729 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6602 (1571 kcal)
KJ pr. Pers. 1650 (392 kcal)
Vægt ialt 544 gram
Vægt pr. Pers. 136 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1213 KJ (288 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 22.9 gram
Kulhydrat 10.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu