Romfromage 02
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rom Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Husblasen udblødes og smeltes. Æggeblommerne røres hvide med sukker. Æggehvider og fløde piskes hver for sig.
Rommen hældes i de rørte æggeblommer, derefter tilsættes den lunkne husblas i en tynd stråle og til sidst den stivpiskede fløde og de stivpiskede æggehvider. Der omrøres jævnligt med stor forsigtighed, indtil fromagen begynder at stivne. Da hældes den hurtigt i en glasskål, flade portionsglas eller bægre. Fromagen kan pyntes med flødeskum, eller man kan hertil servere en lunken rød frugtsauce, men man må da helst anrette fromagen i en glasskål. Tips: Man kan i romfromagen tilsætte 1 dl. piskefløde mere og tage 1 æg mindre, men man må da helst tage 1 blad husblas mere end andgivet ovenfor. |
|
Opskriften er vist 40742 gange,
og udskrevet 702 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne