Grillede blåmuslinger med aïoli
Hovedingrediens : Muslinger - Blåmuslinger Indsendt : Red : |
|
|
Aïoli:
Rør æggeblomme, salt, eddike, presset hvidløg og sennep sammen i en skål. Tilsæt olien under kraftig piskning, i begyndelsen dråbevis, siden i en tynd stråle. Pisk indtil en tyk mayonnaise. Børst og skrab muslingerne rene. Kasser de muslinger der ikke er helt lukkede. Skyl muslingerne grundigt i koldt vand. Åbn muslingerne og kom en spsk. aioli i hver muslingeskal. Grill muslingerne indtil aïolien smelter og server straks med et godt brød til. |
|
Opskriften er vist 28847 gange,
og udskrevet 595 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne