Citrusmørbrad på grill
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær svinemørbraden op som følger:
Første snit lægges på langs af mørbraden i hele længden. Derefter åbnes mørbraden ved at lægge 2 snit i hver inderside af mørbraden. Dette skal forståes således at man i det første snit lægger yderlig 2 snit på indersiden af mørbraden. Herefter bredes kødet ud. Mørbraden fyldes med hakket citronmelisse, hvidløg og løg. Herefter omvikles mørbraden med bacon og det hele omvikles med bomuldstråd. Kødet grilles på alle sider på en godt varm grill. Gerne lukket grill, men ikke en nødvendighed. Kartofler rengøres og koges samtidig med at man griller mørbraden. Rucolasalat plukkes, valnødder, cherrytomater hakkes groft og blandes til en salat. Velgrillet mørbrad serveres med friskkogte kartofler med persillesmør, salat og varme flute. Hertil serveres en let rødvin. Ikke for kraftig og tung, da det efter min private mening fjerner lidt af sommerstemningen fra denne sommerret. |
|
Opskriften er vist 100857 gange,
og udskrevet 4803 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (29 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-03-27 11:21:37 Hvor kommer den revet parmesan ost hen Sinne - 2011-06-08 19:41:58 Super lækker ret! Vil dog give jer andre ret i, at der skal meget mere fyld i end beskrevet :) pjuske - 2009-01-05 16:29:41 Jeg kunne godt lide at vide hvorlænge den skal på grillen Bente, Sverige - 2008-07-07 09:47:04 En dejlig ret som er nem at lave, kan varmt anbefales. Salaten passede fint til. M.V.H. og tak for mange gode opskrifter som redder min dag rigtigt tit. Jesper - 2007-12-08 12:30:25 Super ret simpelthen!!!! Men brug ekstra fyld og bacon. Plejer at bruge 3 pakker til 2 mørbrad, 1 hvidløg mere og masser af Melisse, gerne en helt busk til 2 stk. Helle - 2005-01-01 01:01:01 Jeg tror jeg vil fordoble mængden af fyld Per - 2005-01-01 01:01:01 Jeg forstår ikke meningen med de ekstra snit, der er jo ikke så meget fyld at det burde give de store problemer at få plads til dette, men det kan være for at fordele smagen bedre i kødet, jeg gav for øvrigt mørbraden omkring ½ time i weberen. Dan Bundgaard - 2005-01-01 01:01:01 Det er god ret den er frisk kan godt tåle lidt mere hvidløg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne