Navarin med lam og sommergrønt
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : |
|
|
Lammeboven skæres i firkantede stykker, ca. 1x1 cm.
Grøntsagerne renses og skæres også i mindre stykker. I en gryde brunes lammekødet godt i smør og drysses med mel. Vend det hele godt i gryden og kom vand ved, så det lige dækker. Lad det småkoge en halv times tid, inden grøntsagerne (undtagen ærterne) kommes ved sammen med friskhakkede krydderurter. Det hele simrer ved svag varme i yderligere 15-20 minutter, indtil grøntsagerne er akkurat møre. Ærterne kommes ved og varmes igennem. Tilsæt evt. lidt piskefløde til sidst for at give farve og runde smagen af. Drys med friskhakket persille. |
|
Opskriften er vist 7050 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne