Navarin med lam og sommergrønt

Navarin med lam og sommergrønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.lammebov
4-5 friske gulerødder
1 løg
4 forårsløg
2 porrer
 friske krydderurter
3-4 nye kartofler (mellemstørrelse)
300 g.grønærter
 smør
 hvedemel
 evt. piskefløde
 
Opskrift:
Lammeboven skæres i firkantede stykker, ca. 1x1 cm.

Grøntsagerne renses og skæres også i mindre stykker.

I en gryde brunes lammekødet godt i smør og drysses med mel. Vend det hele godt i gryden og kom vand ved, så det lige dækker.

Lad det småkoge en halv times tid, inden grøntsagerne (undtagen ærterne) kommes ved sammen med friskhakkede krydderurter. Det hele simrer ved svag varme i yderligere 15-20 minutter, indtil grøntsagerne er akkurat møre.

Ærterne kommes ved og varmes igennem. Tilsæt evt. lidt piskefløde til sidst for at give farve og runde smagen af.
Drys med friskhakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 7050 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu