Blandede satay spid

Blandede satay spid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kyllingebryst uden skind og ben
175 g.svinemørbrad
175 g.oksefilet
1 fedhvidløg
1 spsk.Sirup, lys
½ spsk.reven ingefær
4 spsk.kokosmælk
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Skær med en skarp kniv kyllingebrystet en gang igennem på langs og en gang på tværs, så der bliver 4 stykker. Skær mørbrad og filet i 2½ cm tykke skiver og del filetskiverne 1-2 gange, så de får samme størrelse som mørbraden. Læg alle kødstykkerne mellem to stykker film og bank dem flade med en kagerulle. Bland hvidløg, sukker, ingefær og kokosmælk og krydr med salt og peber. Pensl blandingen på kødet så det er helt dækket. Stil det køligt 2 timer. Forvarm grillen. Stik kødet på fugtige træspid og pensl med lidt olie. Grill dem ca. 10 minutter til kødet er gennemstegt.





karakterer:
Opskriften er vist 19292 gange,
og udskrevet 376 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu