Blandede satay spid
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Skær med en skarp kniv kyllingebrystet en gang igennem på langs og en gang på tværs, så der bliver 4 stykker. Skær mørbrad og filet i 2½ cm tykke skiver og del filetskiverne 1-2 gange, så de får samme størrelse som mørbraden. Læg alle kødstykkerne mellem to stykker film og bank dem flade med en kagerulle. Bland hvidløg, sukker, ingefær og kokosmælk og krydr med salt og peber. Pensl blandingen på kødet så det er helt dækket. Stil det køligt 2 timer. Forvarm grillen. Stik kødet på fugtige træspid og pensl med lidt olie. Grill dem ca. 10 minutter til kødet er gennemstegt.
|
|
Opskriften er vist 19292 gange,
og udskrevet 376 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne