Marineret svinemørbrad på grill 02
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Afpuds mørbraden, skær den i tykke skiver, pres dem lidt flade med håndroden, og mariner dem ca. 2 timer i forskellige marinader, for derefter at grille dem på bordet over en varm marmorsten, men de kan evt. også sættes på spid med grøntsager og grilles i ovnen.
Bemærk at marinaderne ikke er tilsat salt; det bruges nemlig ved stegningen på stenen. |
|
Opskriften er vist 31195 gange,
og udskrevet 791 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne