Grillstegte sildefileter
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Tør sildene godt og drys dem med salt og peber. Kom løg, peberfrugt og agurk på halvdelen af fileterne og læg resten over. Tryk dem let sammen. Smør dem med olie og læg dem på en penslet dobbeltrist. Grill sildene 8 minutter på hver side og servér dem med tomatsalat, flutes eller grovbrød.
Tips: Fisken kan lægges i en marinade 1 time inden grilstegningen. Her er 2 gode marinader: 3 spsk soyasauce rørt sammen med 3 spsk sherry, 3 spsk olie og lidt hvidløgspulver, eller 1 finthakket løg rørt sammen med 2 spsk olie, 1½ spsk sennep, 1½ spsk citronsaft, 2 dl tomatpuré og lidt salt. |
|
Opskriften er vist 15057 gange,
og udskrevet 357 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne