Grillstegt poussin med hvidløg og grillet raddichiosalat
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : |
|
|
Pensl de halverede og aftørrede poussiner med marinaden. Grill dem godt på begge sider ca. 25 minutter i alt, til de er helt stegte.
Stilken skæres af de hele hvidløg, så fedene lige titter frem. Dryp dem let med olie og læg dem på grillen 10-15 minutter mens de vendes et par gange.
Raddichiosalaten deles i kvarter, skylles og afdryppes godt. Dryp dem med lidt olie vend dem på grillen 1 minut på hver side.
Servér poussinerne med tilbehøret.
|
|
Opskriften er vist 17464 gange,
og udskrevet 273 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne