Grillstegt mozzarella med tomat, rucola og romainesalat
Hovedingrediens : Oste - Mozerella Indsendt : Red : |
|
|
Bring 2 liter vand i kog med 2 spsk salt. Blanchér romainesalatbladene ca. 30 sekunder til den grøn farve træder frem. Kom direkte i koldt gerne isvand. Tag bladene op og dup dem tørre. Tag de fire smukkeste blade og skær det meste af den grove ribbe i midten bort med et trekantet snit fra bunden af.
Fordel Mozzarellaost og skinke eller bacon på midten af de fire smukkeste romainesalatblade. Krydr med salt og peber. Fold salatbladene omkring fyldet. Pensl med olivenolie. Pisk olivenolie og tomateddike sammen, smag til med salt og peber og fordel lidt af vinaigretten på fire tallerkner. Skær tomaten i kvarte, skær indmaden bort(smid det i gryden næste gang du igen koger f.eks. en høne) og skær tomatkødet i små tern. Vend tomat og resten af tomatvinaigretten i salaten. Fordel på tallerknerne. Høvl den faste ost over. Drej for en sikkerheds skyld peberkværnen rundt et par gange. Grill Mozzarella-romaine-pakkerne i ovnen eller på komfuret(en lidt voldsommere proces der fordrer at grillpanden ikke er brølende varm), til salaten har gyldne brændemærker og pakkerne er bløde og giver efter for en fingers tryk. Anret på tallerken og server straks. |
|
Opskriften er vist 12255 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne