Lækker sauce til vildt

Lækker sauce til vildt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 hakket løg
 syltede grønne peberkorn
1 laurbærblad
3 enebær
5 dl.tør hvidvin
7.5 dl.god vildtfond
 piskefløde
 
Opskrift:
Smørret smeltes, og de hakkede løg sauteres af sammen med laurbærblade, enebær og syltede grønne peberkorn, uden at det tager farve.

Hvidvin tilsættes og koges ind til det det halve, tilsæt vildtfonden og kog det igen ind til det halve. Tilsæt så piskefløde og kog det jævnt eller jævn den, så den bliver cremet.

Tilsæt syltede grønne peberkorn efter behag, og kom eventuelt en klat smør i lige før den serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 18340 gange,
og udskrevet 402 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu