Lækker sauce til vildt
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smeltes, og de hakkede løg sauteres af sammen med laurbærblade, enebær og syltede grønne peberkorn, uden at det tager farve.
Hvidvin tilsættes og koges ind til det det halve, tilsæt vildtfonden og kog det igen ind til det halve. Tilsæt så piskefløde og kog det jævnt eller jævn den, så den bliver cremet. Tilsæt syltede grønne peberkorn efter behag, og kom eventuelt en klat smør i lige før den serveres. |
|
Opskriften er vist 18340 gange,
og udskrevet 402 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne