Marengsreder
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt : Red : |
|
|
Æggehviderne piskes meget stive. Sukker tilsættes gradvis under piskning. Nødderne hakkes med fint og tilsættes sammen med vaniljen. Dejen sprøjter ud m. diameter på ca. 8 cm på smurt bagepapir.
Resten af dejen kommes i sprøjtepose og der sprøjtes en kant rundt på hver bund. Bundene bages 1 time og 15 minutter ved svag varme (125 grader). Kan evt. serveres med hindbærmousse. |
|
Opskriften er vist 19090 gange,
og udskrevet 387 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer pjuske - 2011-07-15 22:11:39 rigtig god ide med ikke at piske nødderne i. men vend dem evt. i flormelis inden de vendes i. god opskrift ellers. anonym - 2009-06-07 15:53:27 opskriften er udemærket, men hvis der skal nødder i, så lad være med at piske dem i, så blir det hele flydende. Vend dem i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne