Marengsreder

Marengsreder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 stk.æggehvider
2 dl.sukker
100 g.hasselnøddekærner
1 tsk.vaniellesukker
 
 
Opskrift:
Æggehviderne piskes meget stive. Sukker tilsættes gradvis under piskning. Nødderne hakkes med fint og tilsættes sammen med vaniljen. Dejen sprøjter ud m. diameter på ca. 8 cm på smurt bagepapir.

Resten af dejen kommes i sprøjtepose og der sprøjtes en kant rundt på hver bund.

Bundene bages 1 time og 15 minutter ved svag varme (125 grader).

Kan evt. serveres med hindbærmousse.





karakterer:
Opskriften er vist 19081 gange,
og udskrevet 386 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-15 22:11:39
rigtig god ide med ikke at piske nødderne i. men vend dem evt. i flormelis inden de vendes i. god opskrift ellers.

  -   2009-06-07 15:53:27
opskriften er udemærket, men hvis der skal nødder i, så lad være med at piske dem i, så blir det hele flydende. Vend dem i.