Dyreryg med pasta salat og Pesto mayonnaise
Hovedingrediens : Rådyr - Dyreryg Indsendt : Red : |
|
|
Pastaen koges 12-14 minutter i vand sammen med bouillon terning og olivenolie. Vandet hældes fra og pastaen afkøles. Spinat blade lægges i bunden af et fad, hvorpå de resterende grøntsager, samt den afkølede pasta, anrettes på fadet sammen med tynde skiver dyreryg.
Pesto mayonnaise: Æggeblomme, sennep og vineddike samt hvidløg blendes kort sammen. Olien tilsættes først dråbevis, siden i en tynd stråle, medens den blendes. Derefter tilsættes basilikum og merian. Hvis saucen er for tyk, spædes med en smule vand. Den revne parmesanost vendes i og saucen smages til med salt og peber. Hertil serveres lun flutes eller grovbrød. |
|
Opskriften er vist 25200 gange,
og udskrevet 453 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2010-06-19 22:56:37 rigtig god ret, dog blander jeg krydderurterne sammen uden hj.lavet majornæse. Smager godt alligevel, blandet med en skvat hvidvin, så er den ikke så fed, og kan spises til næsten alt. Blandet med andet, eller ovenpå et stykke rugbrød med torskerogn. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Det er ikke kun pasta salat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne