Oste fra Auvergne
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : Red : |
|
|
Franske oste fra Pyrenæerne:
Cantal og Fourme d´Ambert |
|
Opskriften er vist 20229 gange,
og udskrevet 310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer hanne - 2007-08-28 11:38:48 Anders- det er jo ikke Babettes gæstebud. Anders - 2005-01-01 01:01:01 Man kan med fordel servere en emmentaler på en sjov måde. Tag og skær en lille firkantet stav af emmentaler, pak den ind i filodej, pensl med lidt æg og bag det i en 200 grader varm ovn til filodejen er sprød og østen smeltet. Sammen med osten serveres druer og frisk frugt. Per - 2005-01-01 01:01:01 Desværre ikke meget beskrivelse af denne opskrift, men den skulle altså indgå i menuen til babettes gæstebud. Skulle der være nogen der har kendskab til yderliger må i meget gerne skrive det som kommentar her. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne