Kirsebærsaft
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
|
|
Kirsebærrene udstenes og kommes i en gryde sammen med vandet, ca. 2/3 dækket. Koges i ca. 20 min.
Det hele sættes til afdrypning i en saftpose 1-2 timer.
Mængden af den afdryppede saft måles, sukkeret tilsættes og koges til alt sukkeret er opløst.
Den varme saft hældes på rengjorte flasker eller endnu bedre (holdbarhed), saften hældes i rengjorte mælkekartoner og nedfryses.
|
|
Opskriften er vist 35627 gange,
og udskrevet 560 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Louise - 2016-02-18 08:05:44 Jeg brugte søde kirsebær og udstenede ikke. Synes det blev meget sødt, vil nok bruge mindre sukker næste gang. Per - 2011-07-11 15:00:23 Mener ikke det er nødvendigt at udstene bærene, ej heller at blende eller mose dem. De skal nok gå i stykker under kogningen. Tobias - 2011-07-06 15:23:26 Jeg valgte ikke at udstene men derimod at mase dem i gryden og derefter sigte det hele og tilsætte citron. Synes selv det blev meget godt :) Stine - 2010-07-19 13:51:37 rigtig god. Jeg valgte ikke at udstene bærerne og blende dem lidt i stedet. Benny faurholdt - 2009-07-25 10:59:21 Er sukkermængde, beregnet ud fra de søde bær?--eller bær beregnet (sure) til syltning--- Per - 2005-01-01 01:01:01 Hvad skal de 1/4 af kernerne ?? ole - 2005-01-01 01:01:01 det er godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne