Ribssaft

Ribssaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Bær - Ribs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Ribssaft, billede 4 Ribssaft, billede 1 Ribssaft, billede 2 Ribssaft, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Ribs, friske 1 dl. ribbede ribs vejer ca. 70 gram.
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Opskrift:
De skyllede bær koges med vand. Vandet skal knapt dække frugterne. Koges til alle bær er bristede, ca. 20 min.

Det hele sættes til afdrypning i en saftpose 1-2 timer. Alternertivt kan bruges lægges et rent klæde i en sigte/dørslag.

Mængden af den afdryppede saft måles.
Til hver liter siet saft:
250 g sukker.

Sukkeret tilsættes og koges til alt sukkeret er opløst. Saften skummes.

Den varme saft hældes på rengjorte flasker eller endnu bedre (holdbarhed), saften hældes i rengjorte mælkekartoner og nedfryses.





karakterer:
Opskriften er vist 161299 gange,
og udskrevet 2302 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (101 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6985 (1663 kcal)
KJ pr. Portion 6985 (1663 kcal)
Vægt ialt 1250 gram
Vægt pr. Portion 1250 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 558 KJ (133 kcal)
Protein 1.1 gram
Fedt 1.4 gram
Kulhydrat 30.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-07-30 12:44:39
Jeg fryser al min saft i vinflasker med skruelåg, der kan kommes 6 dl. i uden flaskerne sprænger

  -   2016-07-19 16:53:26
skal saften fortyndes inden den drikkes?

  -   2012-08-02 14:42:19
hvor længe kan saften holde sig uden atamon?

  -   2012-07-23 20:34:20
Jeg sier først saften gennem et dørslag. Bagefter gennem en trådsi med en engangs skumvaskeklud i. Det bliver verdens fineste saft.