Ribssaft
Hovedingrediens : Bær - Ribs Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De skyllede bær koges med vand. Vandet skal knapt dække frugterne. Koges til alle bær er bristede, ca. 20 min.
Det hele sættes til afdrypning i en saftpose 1-2 timer. Alternertivt kan bruges lægges et rent klæde i en sigte/dørslag. Mængden af den afdryppede saft måles. Til hver liter siet saft: 250 g sukker. Sukkeret tilsættes og koges til alt sukkeret er opløst. Saften skummes. Den varme saft hældes på rengjorte flasker eller endnu bedre (holdbarhed), saften hældes i rengjorte mælkekartoner og nedfryses. |
|
Opskriften er vist 161299 gange,
og udskrevet 2302 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (101 stemmer) |
|
Kommentarer Jørgen. Milton - 2020-07-30 12:44:39 Jeg fryser al min saft i vinflasker med skruelåg, der kan kommes 6 dl. i uden flaskerne sprænger anonym - 2016-07-19 16:53:26 skal saften fortyndes inden den drikkes? anonym - 2012-08-02 14:42:19 hvor længe kan saften holde sig uden atamon? Jette - 2012-07-23 20:34:20 Jeg sier først saften gennem et dørslag. Bagefter gennem en trådsi med en engangs skumvaskeklud i. Det bliver verdens fineste saft. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne