Jordbærsaft
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
De skyllede bær koges med vand. Vandet skal knapt dække frugterne. Koges til alle bær er bristede, ca. 20 min.
Det hele sættes til afdrypning i en saftpose 1-2 timer.
Mængden af den afdryppede saft måles, sukkeret tilsættes og koges til alt sukkeret er opløst.
Den varme saft hældes på rengjorte flasker eller endnu bedre (holdbarhed), saften hældes i rengjorte mælkekartoner og nedfryses.
|
|
Opskriften er vist 39970 gange,
og udskrevet 582 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (16 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-08-10 14:47:10 Brugte rabarber og frosne jordbær. Brugte en plastikpose ned i en mælkekartonen og frøs, den del af saften jeg først anvender senere. Bbettina.1965. - 2013-08-10 15:01:24 Super saft, meget nem at lave og smager bare kanon godt. Jeg brugte frosne bær da jeg ikke lige havde friske og den blev altså helt perfekt alligevel . jeanett - 2013-03-10 16:58:37 Kom det helst ikke i mælkekartoner da det ikke er muligt at fjerne alt protein fra mælken og det kan gå i saften :-D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne