Hindbærsaft
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
|
|
De skyllede bær koges med vand. Vandet skal knapt dække frugterne. Koges til alle bær er bristede, ca. 20 min.
Det hele sættes til afdrypning i en saftpose 1-2 timer.
Mængden af den afdryppede saft måles, sukkeret tilsættes og koges til alt sukkeret er opløst.
Den varme saft hældes på rengjorte flasker eller endnu bedre (holdbarhed), saften hældes i rengjorte mælkekartoner og nedfryses.
|
|
Opskriften er vist 42609 gange,
og udskrevet 373 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe Stoholm - 2024-07-02 16:42:02 rigtig skøn hindbærsaft anonym - 2014-08-23 19:38:18 Det er let ,smagen er ikke kraftig,nok for meget vand Havmoeller - 2012-07-04 12:18:01 Du kan tager 1 tsk. flydende atamon pr kg bær, så bliver det konservert og kan holde meget meget længe.. Jeg har jordbærsaft fra sidste år, og det fejler ingenting.. Jeg sterilisere flaskerne og kom atamon i den færdig saft(efter det har kogt færdigt)og hælde det på flasker.. anonym - 2010-12-13 11:58:30 Hvor længe kan saften holde sig hvis man bare hælder den på flaske, uden at fryse den ned? camilla - 2005-01-01 01:01:01 super god og enkel saft kan også anvendes til en fest |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne