Blandet frugtsaft

Blandet frugtsaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Saftdrik

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.frugt, f.eks. solbær, ribs, rabarber, blommer, stikkelsbær, jordbær
250 g.sukker pr. l siet saft
 vand
 
Opskrift:
De skyllede bær koges med vand. Vandet skal knapt dække frugterne. Koges til alle bær er bristede, ca. 20 min. Det hele sættes til afdrypning i en saftpose 1-2 timer. Mængden af den afdryppede saft måles, sukkeret tilsættes og koges til alt sukkeret er opløst. Den varme saft hældes på rengjorte flasker eller endnu bedre (holdbarhed), saften hældes i rengjorte mælkekartoner og nedfryses.





karakterer:
Opskriften er vist 55256 gange,
og udskrevet 704 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (46 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-06-15 11:18:31
Jeg koger mit saft og tilsætter til sidst en teske atamon pr 4 - 5 kg frugt, skyller flaskerne i kogende vand, hælder den varme saft på og lukker tæt (patentprop flasker).Så holder saften i minimum 1 år ude i skuret, hvor der er køligt

  -   2018-06-01 12:50:07
Hvis flaskerne skylles i Atamon, hvor længe kan saften så holde sig i Køleskabet ? På forhånd mange tak.

  -   2009-06-23 12:52:48
en god drik! nyder den uden for i den dejlige sommer sol.