Fransk kirsebær dessert - Clafoutis
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 83111 gange,
og udskrevet 1193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Lillie - 2008-07-21 16:15:19 det er en god opskrift den smager himmelsk. den er let at lave og den er meget diskret. prøv den for den er god. Claus - 2008-06-25 12:54:00 ja ja jeg lavede den og tog den ud a ovnen var den meget hævet, men det mest mærkelige er at den havde konsistens som en tyk buding... hvad har jeg gjort forkert? givet den for lidt tid eller brugt en for lilleform i forhold til de 25 min. jeg skulle give den? Peter St., - 2007-08-04 17:37:31 Mine piger og jeg har lavet kagen nogle gange. Brug også 2 tsk. vanille i dejen og kom kun lidt flormelis over kagen. Brug flødeskum eller creme fraiche til kagen. Emilie - 2007-03-03 12:35:17 PyhFor det første vil jeg lige sige at jeg fulgte opskriften præcist som den står... men alligevel blev kagen bare mislykked... kirsebærene mistede alt smagen og blev overdynget med sukker... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne