Engelsk kirsebærkage
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom kirsebærrene i en sigte til afdrypning. Gem saften til kagen.
Rør den blødgjorte smør let og luftig med sukker. Rør æggene i et af gangen. Bland mel med bagepulver og kakao og sigt det i æggemassen. Hæld 3/4 dl kirsebærsaft i. Halver kirsebærrene og kom dem i dejen med groft hakket valnødder. Bland alle tingene sammen. Hæld dejen i en smurt kageform eller springform. Kagen bages ved 160 grader C. alm. ovn i ca. 1 1/4 time. Kagen skal afkøles før den vendes ud af formen. Drysses med sigtet flormelis eller smøres med glasur. Glasur: Flormelis og lidt kirsebærsaft eller vand røres sammen. Pyntes med lidt hele bær. |
|
Opskriften er vist 36364 gange,
og udskrevet 559 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Line - 2013-07-24 17:51:44 Lyder lækkert :3 Missy - 2011-07-20 22:59:30 Jeg bagte denne kage i dag, og den er utrolig lækker. Kan klart anbefales til alle. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne