Macedonia di frutta (Italiensk frugtsalat)
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vask æble og druer. Skær æblet i kvarter med skrællen på. Skær kernehuset ud og skær æblekvarterne i tern på ca. 2,5 cm. Del druerne og fjern kernerne. Skræl bananen og skær den i 'tern'. Skær ananassen i tern.
Pil mandariner og appelsinen og del dem i både. Del bådene i to. Det kan være en god ide at skære skrællen af appelsinen ved først at skære top og bund af den og derefter skære skrællen af i buede snit fra top til bund helt ind til det bare kød. Derefter skæres frugtkødet ud mellem lamellerne og deles i to. Læg al frugten i en glasskål. Sirup: Kog sukker og vand til en tyk sirup, som dog ikke må tage farve. Lad den køle af og smag den til med likør, kirsebærbrændevin eller hvidvin. Hæld den kolde lage over frugten og lad den trække et par timer i køleskab. Tilsæt evt. mandelsplitter til sidst. Server evt. med vaniljeis. |
|
Opskriften er vist 27225 gange,
og udskrevet 524 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-11-20 12:52:49 Virkelig god og sundt frugtsalat. Nette S. - 2005-01-01 01:01:01 Øhhh- den funker ikke rigtigt! Hvuis man laver lagen som beskrevet står man med en stor kold bolcheklump til sidst. Mon ikke 200 gr. sukker er alt for meget (?) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne