Sveskekompot med vin og te
Hovedingrediens : Bær - Svesker Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Rens sveskerne, lad dem trække i ca. 2 timer i lunken te. Når de er svulmet op, lægges de i en kasserolle. Hæld vinen over dem, og tilsæt sukkeret, vanillestangen (som er skåret igennem på langs) og citronsaften.
Lad det koge i Ca. 30 minutter ved svag varme, mens der røres i det jævnligt.
Spises koldt eller lunkent.
|
|
Opskriften er vist 11489 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne