Sveskekompot med vin og te

Sveskekompot med vin og te, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kompot (Tilbehør)

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.svesker
50 cl.mild te
50 cl.rød- eller hvidvin
100 g.krystalsukker
1 Vaniljestang
1 spsk.citronsaft
 
Opskrift:
Rens sveskerne, lad dem trække i ca. 2 timer i lunken te. Når de er svulmet op, lægges de i en kasserolle. Hæld vinen over dem, og tilsæt sukkeret, vanillestangen (som er skåret igennem på langs) og citronsaften. Lad det koge i Ca. 30 minutter ved svag varme, mens der røres i det jævnligt. Spises koldt eller lunkent.





karakterer:
Opskriften er vist 11537 gange,
og udskrevet 167 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu