Ananassalat med pebermynte
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Højtid: Skt. Hans Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Læg fire hele ananasskiver til side. Skær resten af ananassen i stykker på Ca. 1 cm og bland dem med deres egen saft og permynteblade. Fordel det på fire tallerkner, som stilles køligt. Drys de fire hele skiver med farin, og brun dem ganske kort på grill i ovnen.
Læg ananasskiverne midt på hver tallerken. Pynt med et jordbær eller et kirsebær og et pebermynteskud.
|
|
Opskriften er vist 26948 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Sarah - 2008-02-28 22:06:51 hvor får man fat i pebermynteblade og skud henne? Philippa og Tine - 2007-02-22 11:00:19 Den smager ultra godt !! :D Charlotte - 2005-01-01 01:01:01 Jeg syndes denne ret lyder spændende...den kan jeg godt bruge til mit geografi-projekt! =) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne