Kirsebærsuppe som i Gordes

Kirsebærsuppe som i Gordes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1200 g.udstenede Bigarreaux-kirsebær
1 flaskevin fra Ventoux
1 Kanelstang
1 Vaniljestang
2 tørrede fennikel-grene
 Skrællen af 1 usprøjtet citron
20 cl.sherry
200 g.sukker
2 spsk.blomsterhonning
2 spsk.tapioka [Maizena kan bruges i stedet]
 
Opskrift:
Skær vanillestangen igennem på langs. Bland vinen, kanelen, vanillestangen, som er skåret igennem på langs, fennikel og citronskræl i kasserollen. Varm op, og når det kommer i kog, tages kasserollen af ilden. Lad det derefter trække i 20 minutter, hvorefter det hældes gennem en sigte.

Tilsæt sherry, sukker og honning Bringes i kog, og tapiokaen hældes i. Lad det koge i 5 minutter for svag varme. Tilsæt Bigarreaux-kirsebærrene. Lad det få et opkog, og tag det så af ilden.

Læg låg på kasserollen, og lad det køle af i stuetemperatur, før det sættes i køleskabet.





karakterer:
Opskriften er vist 10463 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu