Kirsebærsuppe som i Gordes
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Skær vanillestangen igennem på langs. Bland vinen, kanelen, vanillestangen, som er skåret igennem på langs, fennikel og citronskræl i kasserollen. Varm op, og når det kommer i kog, tages kasserollen af ilden. Lad det derefter trække i 20 minutter, hvorefter
det hældes gennem en sigte.
Tilsæt sherry, sukker og honning Bringes i kog, og tapiokaen hældes i. Lad det koge i 5 minutter for svag varme. Tilsæt Bigarreaux-kirsebærrene. Lad det få et opkog, og tag det så af ilden. Læg låg på kasserollen, og lad det køle af i stuetemperatur, før det sættes i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 10464 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne