Kirsebærkompot med kirsch og mandler
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Vask og tør kirsebærrene og tag stilkene af. Skær vanillestangen igennem på langs. Kom vandet og sukkeret i en kasserolle, og lad det koge i ca. 10 minutter. Tilsæt vanillen, mandlerne og til sidst kirsebærrene.
Lad det koge i 5 minutter til.
Lad kirsebærrene dryppe af i en sigte over kompotskålen. Lad lagen køle af, og tilsæt derefter kirsch. Kom kirsebærrene i kompotskålen. |
|
Opskriften er vist 14222 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne