Kirsebærkompot med kirsch og mandler

Kirsebærkompot med kirsch og mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kompot (Tilbehør)

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.kirsebær
300 g.sukker
10 cl.vand
1 Vaniljestang
2 spsk.hele, skrællede mandler
½ glaskirsch
 
Opskrift:
Vask og tør kirsebærrene og tag stilkene af. Skær vanillestangen igennem på langs. Kom vandet og sukkeret i en kasserolle, og lad det koge i ca. 10 minutter. Tilsæt vanillen, mandlerne og til sidst kirsebærrene. Lad det koge i 5 minutter til.

Lad kirsebærrene dryppe af i en sigte over kompotskålen. Lad lagen køle af, og tilsæt derefter kirsch.

Kom kirsebærrene i kompotskålen.





karakterer:
Opskriften er vist 14222 gange,
og udskrevet 179 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu