Blomme clafoutis - Fransk dessert kage
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør en stor tærteform med smør.
Pisk dejen sammen, den skal være klumpfri, ellers må den en tur gennem sigten. Hæld dejen i tærteformen og bred kirsebærrene over, så de synker lidt ned i dejen. Sæt formen i ovnen 35 - 40 min. ved 200 grader C. alm. ovn. Drys flormelis over, og server den lun men ikke brændende varm. |
|
Opskriften er vist 105752 gange,
og udskrevet 1839 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Thomas - 2014-06-02 21:22:31 Min havde svært ved at blive bagt nok og blev derfor lidt for våd. Næste gang bliver med lidt mere mel. Kirsten - 2011-07-29 14:46:55 Det er korrekt - clafoutis er lidt som en tyk pandekage bagt i ovnen og er en fransk dessert. Derfor skal der ikke så meget mel i. I seneste nr (august 2011) af Spis Bedre er der en opskrift på clafoutis med brombær og chokolade. Den kan anbefales! Kristina - 2010-10-20 17:30:40 Det er helt korrekt, som Signe skriver. En clafoutis er en fransk dessertkage og ja, dejen er netop pandekagedejsagtig. Den smager fabelagtigt og er også god med svesker eller brombær. signe - 2008-08-25 11:05:22 opskriften passer. Det er jo ligesom en pandekagedej, helt flydende. Iøvrigt smager kagen fabelagtigt. Jeg laver den dog med halv fløde og halv mælk (har jeg fra en anden opskrift) Nina M - 2008-07-30 10:45:37 Er der nogle, som har prøvet denne opskrift, der kan fortælle lidt om mel mængden? Adem - 2008-07-17 14:43:55 OPskriften passer ikke det er for lidt mel det må være et kilo istedet 100 gr. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne