Kirsebærmousse
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
|
|
Rul husblasbladene sammen og stik rullen ned i et glas koldt vand til opblødning; regn med ca. 8 minutter.
Si kirsebærrene fra lagen, gem saften. Hak halvdelen af dem groft. Pisk fløden til skum. Lun ½ dl af den fra siede saft, til den er lidt mere end håndvarm. Tryk husblasen fri for vand og opløs den i den lune saft. Bland saften i kirsebærvinen og hæld begge dele i flødeskummet. Rør de hakkede kirsebær i og stil desserten koldt i nogle timer. Den kan også stå til næste dag. De sidste kirsebær bruges til pynt ved serveringen. |
|
Opskriften er vist 18000 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne